Vadbeni center Natural obstaja zaradi ljudi, ki so zaljubljeni v gibanje in si brez športa ne predstavljajo vsakdana. Pridobljeno teoretično strokovno športno znanje vsak dan znova dopolnjujemo med treningom in prepričani smo, da je ravno to ena izmed naših najboljših lastnosti – ker dihamo skupaj s celotnim centrom točno vemo, kaj je potrebno za dober trening in za doseganje prav vseh zastavljenih ciljev.

Vrhunski rezultati tako na športnem kot tudi na ostalih življenjskih področjih pričajo o tem, da je Natural pravo mesto za rekreacijo in trening.

Anja Kunstelj- trener in receptor

img_0159

Sem diplomantka Fakultete za varnostne vede in pred petimi leti sem se zaljubila v dviganje uteži. Ker sem se z vsakim treningom trudila postati močnejša, se je leta 2013 začela tudi moja tekmovalna pot v powerliftingu. Po pravilih GPA sem osvojila več naslovov državne prvakinje v triatlonu moči in potisku s prsi ter naslov evropske prvakinje. Preko lastnih priprav in izobraževanja na temo pridobivanja moči sem se poleg smernic treniranja naučila predvsem pomena volje in discipline. To želim s trenerskim delom prenesti naprej, saj verjamem, da je z vztrajnostjo in trdim delom dosegljivo skoraj vse.

Kontakt: anja.kunstelj@centernatural.si

Jure Rus – vodja centra

Sem eden izmed pionirjev naravnega bodybuildinga v Sloveniji. V tekmovalnem obdobju od 2009 do 2013 sem tekmoval na prvenstvih v Sloveniji, Evropi ter Združenih državah Amerike. Zadnja leta sem posvetil powerliftingu oz. triatlonu moči ter večkrat postal absolutni državni prvak Slovenije, moj največji športni dosežek pa je osvojitev naslova evropskega prvaka v članski kategoriji -83kg marca 2017. Preko priprav na tekmovanja svoje strokovno znanje o treningu in prehrani nenehno dopolnjujem. Leta 2016 sem uspešno zaključil študij na Medicinski fakulteti v Ljubljani ter pridobil strokovni naziv doktor dentalne medicine.

Kontakt: info@centernatural.si

Eva Rus – vodja centra

Sem bivša plesalka, tekmovalka, trenerka in koreografinja. S plesom sem se aktivno kot plesalka oziroma trener ukvarjala več kot 10 let. Poleg plesa sem v zadnjih letih vzljubila tudi fitnes oziroma trening z utežmi. Življenja brez športa si v bistvu ne predstavljam. Leta 2015 sem končala študij na Fakulteti za farmacijo in postala diplomirana kozmetologinja, trenutno pa zaključujem svoj drugi študij.

Kontakt: info@centernatural.si