Meta Čehovin

19983783_10213604243128330_968750679957783660_oMeta Čehovin dipl. inž. živ. in preh. (UN) je diplomirala na Biotehniški fakulteti v Ljubljani, kjer študij prehrane nadaljuje na magistrski stopnji. Znanje povezuje s športom, svetuje na podlagi raziskav in osebnih izkušenj, hkrati pa verjame v vseživljenjsko učenje. Metine objave >>

 

 

Metka Žitnik

Metka ŽitnikVečini sem v vadbenem centru poznana kot veslaška kraljica ali tisto žensko bitje, ki je tam že od samega začetka vsaj 5x/teden. Profesionalno se ukvarjam s preventivo zdrave populacije, kot tudi vodenjem urejenih kroničnih bolnikov. Največji poudarek pri svojem profesionalnem delu namenjam zdravemu načinu življenja in svetovanju o le tem. Aktivna pa sem tudi na kongresih z isto tematiko širom po Evropi.

Sem tudi mama samohranilka 6 letnemu sončku, kateri se silom razmer pogosto znajde z menoj v telovadnici, kjer potem tudi skupaj ’’trenirava’’ oz.se igrava, med tem ko njegova mati trenira v smeri svojih zastavljenih ciljev. Ti pa so predvsem zadnje čase tudi zelo tekmovalno naravnani.

V svojem blogu vam želim predstaviti pogled zelo zaposlene ženske/ mame/ predavateljice (in še kaj), ki se poleg vsega redno posveča telesni aktivnosti in se včasih bolj, drugič manj uspešno bori proti vsem stereotipom, zmotam, in pritiskom sodobnega sveta.

Dobrodošli v moj svet

Metkine objave >>