Zavedamo se, da je vsak začetek je težak…

Na voljo smo vam, da z našim znanjem in izkušnjami po optimalni poti pridete do želenih rezultatov. Osredotočamo se na to, da vam podamo dobre smernice za naprej po katerih boste lahko samostojno hodili. Skupaj bomo zgradili dobro »bazo«, ki vam bo odskočna deska za nove dosežke v prihodnje.

Naša vizija je, da vas naučimo trenirati…

Ne ponujamo klasičnega osebnega pristopa, ko stranka s trenerjem trenira več mesecev, hkrati pa ne razume, kaj, zakaj, kdaj in kako se trenira. Dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da vam v le nekaj srečanjih predstavimo pravo sliko – na način, ki ga boste brez problema razumeli in katerega boste lahko izvajali leta in leta! Namreč prav konstantnost je tisto, kar največ šteje in pomanjkanje le-te je glavni razlog za neuspeh večine, ki se podajo na pot oblikovanja telesa in zdravega načina življenja. Glede na vse napačne informacije in stroge, a nepotrebne režime treninga in prehranjevanja, nezmožnost vztrajanja ni prav nič čudnega.

Z nami boste preko skupnih treningov usvojili prav vse, kar je potrebno, za tisti pravi trening, ki daje prave rezultate – na vseh področjih življenja!

Na voljo smo prav vsem…

Osebno trenerstvo ponujamo čistim začetnikom kot tudi izkušenim športnikom: vsem, ki imajo kakršnokoli željo po rezultatih in boljši kvaliteti življenja. Kar zahtevamo od vas sta dobra volja in želja po rezultatih. Za vse ostalo poskrbimo mi.

Naj bo naše znanje začetni korak v vaš bolj zdrav, športni način življenja. Ali pa preprosto samo pika na i športnemu rezultatu. Cilji so vaši, mi smo tu, da jih dosežete.

1x trening
25 €/trening
1x individualni trening pod vodstvom osebnega trenerja.
5x trening
20 €/trening
Paket 5-ih individualnih treningov pod vodstvom osebnega trenerja ob enkratnem plačilu 100€.
10x trening
15 €/trening
Paket 10-ih individualnih treningov pod vodstvom osebnega trenerja ob enkratnem plačilu 150€.
Mesečni trening plan
25 €
Sestava individualno prilagojenega trening plana za 1 mesec.
Mesečni POWERLIFTING trening plan
35€
Sestava individualno prilagojenega powerlifting trening plana za 1 mesec.
Jedilnik
25 €
Sestava individualno prilagojenega jedilnika oz. svetovanje o prehrani.